sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Harmitus

Jostain kumman syystä Internet Explorer -selain ei näytä viimeistä postaustani ensimmäistä kuvaa lukuunottamatta. Sitä edelliset postaukset kyllä näkyvät ainakin suoraan linkitettyinä. Näkyivätkö ennen normaalisti IE:n käyttäjille? Tai muilla selaimilla kuin Firefox, jota itse käytän?

En osaa tehdä asialle mitään, ellen sitten kirjoita koko juttua toistamiseen IE:n puolella. No en viitsi kun siinä ei mitään niin tärkeää ollut. Niin että anteeksi vaan Explorerin käyttäjät. Toivottavasti ongelma ei ole pysyvä ja koski vain tuota yhtä postausta, muuten tässä menee taas kaikki uusiksi (ääh!).
Tämä harmitus on kirjoitettu varmuuden vuoksi Explorerilla.

EDIT 18.9.  Kiitoksia Elegia. Piti tosiaan ladata kuvatkin uusiksi. Nyt pitäisi näkyä kaikille. 

17 kommenttia:

 1. En ole itse tuollaista huomannut.Minulla on käytössä Chromen selain eikä ole valittamista.

  VastaaPoista

 2. Chrome täälläkin käytössä ja näkyy hyvin. Hmm kuka ylipäänsä käyttää IE:tä nykyään? Eikös siinä ole eniten tietoturva-aukkoja?

  VastaaPoista
 3. Täällä näkyy hyvin. Firefox minulla.

  VastaaPoista
 4. Selaimilla on kummallisia nimiä, yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Minulla on tarina nimistä, jos joskus ehdit, niin käy lukemassa.

  VastaaPoista
 5. Minäkään en käytä IE:tä mihinkään muuhun kuin lukijakuvien laittoon. Minulla chromi ei anna liittää kuvaa, en tiedä miksi ja vika on ollut jo kauan. Nytkään en päässyt IE:llä, mutta firefoxilla sain lukijakuvan, hyvä. Käytän siis chromia, mutta on hyvä olla hätävara, kun se joskus ei toimi kunnolla. Älä siis murehdi, vaihtoehtoja aina löytyy ja voi tuo olla jokin väliaikainen ongelma.

  VastaaPoista
 6. Tilastojen mukaan lukijoillani IE ja firefox ovat eniten käytettyjä, lähes samat lukemat ihme kyllä. Toivottavasti ongelma oli vain tuossa persikkapostauksessa eikä aiemmissakin.. tai tulevissa, seuraavalla kerralla se nähdään.

  VastaaPoista
 7. IE:n kautta ensin katsoin ja ihmettelin näkymää, mutta Chrome näyttää olevan katsojaystävällisempi, näkyy vanhemmat postauksesi ja päästää kommentoimaankin.
  Oman blogini sisään olen päässyt tosi harvoin. Kun yritän, ruudulle ilmestyy vain kaikenlaisia "salakielisiä" tekstejä.

  VastaaPoista
 8. Minulla ei enää edes ole IE:a koneellani. Sen kanssa oli aina ongelmia näkymisen kanssa (oli oikea murheenksyyni tehdessäni joskus aikoja sitten sivupohjia Vuodatukseen ja aina piti IE:lla testata erikseen, että näkyykö).

  Firefoxilla ja Chromella näkyy hyvin, niin kuin tässä onkin tullut jo esille. Jos ongelma koski vain tuota yhtä postausta, niin luulisin, että siinä postauksessa on joku pieni html-virhe. IE menee heti sekaisin sellaisesta, muut selaimet ei ole niin tarkkoja.

  Minulla oli taannoin myös yksi "virheellinen" postaus, joka sotki blogia. Jos haluat yrittää korjata vikaa, voit kopsata edellisen postauksen tekstit ja heittää ne notepadiin. Sitten tyhjennät koko postauksen, ettei sinne jää mitään merkkejä (tsekkaa, että on varmasti tyhjä siitä html-asetuksesta).

  Sen jälkeen kopsaa se teksti notepadista ja heitä se takaisin postaukseen, mutta niin että kirjoitusasetukseksi on valittu html. Joudut tekemään kappalejaot uudelleen sekä laittamaan myös kuvat uudelleen, mutta pitäisi toimia.

  VastaaPoista
 9. Juu, ja IE on älyttömän hidaskin sitä paitsi.
  En tiedä koskiko ongelma vain tuota yhtä postausta vai kaikkia..luulen, että vain tuota yhtä. Ja epäilinkin html-koodia. Otin sen just noin notepadiin ja uusiksi, mutta ei toiminut niinkään. No kuvia en huomannut ladata uusiksi, joten kai se oli siinä vika, saatanpa kokeilla vielä niinkin (jos jaksan), kiitos Elegia.

  VastaaPoista
 10. Mulla on vaan edelleen vanhaa perua IE:kin ja pelittää ihan ok. Olen niin urautunut ja laiska opettelemaan muita, Firefox on ja chromekin, mutta harvemmin valitsen niitä, sitten jos IE ei pelitä, niin kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissain blogeissa joskus on tosiaan pitänyt vaihtaa selainta että toimis, siis IE:ksikin. Ikävää vaan vaihdella edes takas - joo ja uuden opetteleminenkin on ikävää, onneks olen jo tottunut firefoxiin aiemmin, Chromea laistan just sen takia.

   Poista
 11. Ei näy kuin yksi kuva ilman tekstiä.
  Ei näy myöskään muita, aikaisempia postauksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Anitta. Vika korjattu ja nyt pitäisi näkyä..

   Poista
 12. Kannattaa totutella käyttämään jotain muuta selainta! Nyt jopa Microsoft viimein tunnustaa, että selain on kuin reikäjuusto. Ja tämä ei siis ole vitsi.

  http://safeandsavvy.f-secure.com/2012/09/18/stop-using-internet-explorer-for-now/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tuon saman jutun, kannattaa tosiaan ladata koneelle toinen selain ja opetella käyttämään, ei ole vaikea homma. Uskomattoman monet vielä käyttävät IE:a.

   Poista
 13. Olen tosi nolo näissä konejutuissa, mutta käytän firefoksia, koska se on mun mielestä paras. Mutta kaikki kuvat näkyy. (olen nyt mieheni luona ja tämäpäs käyttääkin IE, höh, mutta näen kaikki) Sulla on aina ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että nyt näkyy kaikille, aika huuhaajuttuja nämä koneet..

   Poista