maanantai 16. syyskuuta 2013

Taistelua kilojen kanssa

11.. 24..48.. 56 kiloa... jossain elämäni vaiheessa olen painanut niinkin vähän, viimeisen luvun muistan kirjatun, kun eka kertaa lähdin synnytysosastolta nyytti kainalossa ja vau miten silloin olinkin olevani paksu, nykyään epäilisin hallusinaatiota jos vaaka näyttäisi niin vähän.
No, ruumiillisten kilojen kanssa olen jo lakannut taistelemasta, nyt onkin kyse ihan muista kiloista, niistä joiden on perässä b, kilobiteistä siis.Niitä liikkuu - silloin harvoin kun yleensä liikkuu- netissäni tällä hetkellä tuon verran vaikka megasta maksan. Kuka vielä muistaa 56 kb:n modeemit... ah sehän oli ihan autuutta vai mitä!

No juu, olen siis palannut tänne kilobittiharvaiseen takapajulaan ja ihan suosiolla olen luopunut nettivalon tirkistelystä toistaiseksi, ei hermo kestä enää näin pientä autuutta kun on parempaakin nähnyt, kilot kasvaa syödessä,  niin se vaan on.  Kasvaispa kilobititkin... Viikon verran olen jo odottanut ihmettä tapahtuvaksi, mutta ei sitä ole näkynyt, pitää kai taas lähteä apuvoimien kera kaivamaan sitä jostain paikallisen bittitaivaan kammioista. Jos se nyt jotain hyödyttäisi.


No sentään yksi pieni ihme odotti puutarhassa, paratiisilintuni on kolmen vuoden odottelun jälkeen päättänyt kukkia. Vau!


(että muuten kestikin ladata tuo kuva tänne... )

Isompia ihmeitä odotellessa, oikein hyvää syksyä kaikille!

30 kommenttia:

 1. Hieno kukka, kannatti odotella latautumista!

  VastaaPoista
 2. Eipä taida tulla tavaksi tällä nopeudella ja näillä katkoilla..

  VastaaPoista
 3. Miten meistä onkin tullut niin kärsimättömiä? Ei kyllä mikään ota päähän enemmän, kun takkuavat yhteydet. No ehkä joku muukin asia ;) Kukka on kyllä kaunis, sitä on kannattanut odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkuavat yhteydet on kyllä potutuslistan kärkipäässä...varsinkin silloin kun katkeilevat.

   Poista
 4. No voi sun... Minä kärsin kanssa kesällä maalla hitaista nettiyhteyksistä, ja on kyllä todella turhauttavaa odotella sivun latautumista monta minuuttia. Surffailuhalut katoavat siinä kyllä aika tehokkaasti. :-/

  Minäkin jään odottelemaan sitä ihmettä, että jos se teidän netti vaikka alkaisi pelittää. On aina niin kiva lueskella sun juttuja. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei saakaan nopeutta enempää kuin megan maksimissa, siihen on jo tottunut, mutta kun jää alle sadan niin ei oikein kannata nettiä edes avata ellei halua hukata päiväänsä odotteluun, argh! Varsinkin kun katkojen takia jatka-napista tulee se tärkein nappula..

   Poista

 5. Upean loistava tuo kukkiva ihmeesi!

  Minäkin toivon sinne runsain mitoin lisää kiloja!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos, sen kerran kun kilot olisivat tervetulleita :)

   Poista
 6. Voi harmi,mulla menee hermot jos netti ei toimi kunnolla eli tsemppejä!
  Ja hieno tuo paratiisilintusi,täälläkin kukkivat nyt erään kadun varrella:)

  VastaaPoista
 7. Kuulin just, että asuntohakemuskaavakkeet pitää nyt täyttää netin kautta, kymmenettuhannet tarvitsevat siis änkesivät yhtä aikaa linjoille, niiden sivut samoin kuin kaikki muutkin linjat on siis tukossa... melkein kuin piraattihyökkäys. Tungos netissä on kai helpompi 'käsitellä' kuin ihmismassa toimiston oven takana :)

  VastaaPoista
 8. Sinä olet jo talvipesääsi lentänyt. Minä vielä lähtölupaa odottelen.
  Hidastelee netti täälläkin maan korvessa, välillä ei toimi ollenkaan. Toisinaan pelittää niin nopeasti, ettei silmiään tahdo uskoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät sinäkin vielä takas talvipesääsi.
   Ei taida olla nettiyhteys mikään itsestäänselvyys edes siellä teknologiaparatiisissa, etelän kaupungeissa ei kyllä ongelmia ollut, ei silmä perässä kerennyt.

   Poista
 9. Ymmärrän miltä tuntuu. Täällä tuntuu, jos jonkun häiriön takia on linja katki tunnin toista, on kuin olisi kaiken loppu.
  Iloa on odotettu,yllätyksenä puhjennut kukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo luulin, että paratiisilintuni on vallan kukaton malli, hyvä etten vielä repinyt sipuleita maasta.
   Niinpä, parin tunnin sähkökatkoskin siellä oli muuten huomattavasti rankempi kuin täällä, missä sentään on kaasu apuna.

   Poista
 10. Sirokko, mukavaa että olet palannut! Kukkasikin iloitsee. Tuollaisia toimme tuliaisiksi kauan sitten Madeiralta. Vieläköhän siellä pakkauspalvelu lentokonetta varten toimisi?
  Kiloista en tiedä, riittäneet ovat tähän asti, mutta tietokoneeni alkaa olla kohta yli-ikäinen. En raatsisi vielä vaihtaa, kun ollaan niin hyvät tutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukka oli oikein positiivinen yllätys, pelasti päiväni niiltä vähemmän positiivisilta yllätyksiltä, joita oli mm. vesivuoto keittiön allaskaapissa..
   Tietokoneet vanhenee tosi nopeasti, sanovat nörttini, minullakin on pöydällä tämmöinen antiikkikalu, jonka levahtamista saa odottaa joka hetki, hyvin on silti toiminut. Paljon uudempi ja parempi läppärini sen sijaan jo huutaa piuhat kuumina uutta akkua mitä pikimiten ja osoittaa mieltään sammumalla varoittamatta. Kiloistakaan ei ole paljon hyötyä jos kone kärähtää alta :(

   Poista
 11. Paratiisilintusi on ihastuttava. Hyvää kannatti odottaa.
  Sama on tuon nettiyhteyden kanssa täällä peräkylillä. Kehnosti pelittää, lieko just noista kiloista kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika uskomatonta, että niinkin korpeen jo sentään yltää jonkinlaiset yhteydet. Me ollaan täällä lähes miljoonakaupungissa ja yritetään jakaa se yksi 'kala' niin että kaikki tulisi ruokituksi...

   Poista
 12. Aimariita lainaten sanon, mitään hyvää ei odota liian kauan.

  VastaaPoista
 13. Voi jestas, meinasin pyörtyä nähdessäni painosi, vähän lohdutti, että joskus silloin. Mäkin muistan sellaisen paino (joka ei pysynyt kuin avioeroamisen ajan) 48 kiloa, ja muistan painonkin 56 ja muistan 62 ja ja ja..huokaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 48 oli vihkipainoni, sen jälkeen tulee vain noita huokauksia, aina vain pidempiä..ja aina sitä luulee ettei korkeammalle voi enää kavuta :(

   Poista
 14. 56, voi siitä on jo ikuisuus!!

  VastaaPoista
 15. Voi, tuo kukka kyllä hyvittää monta harmia, mutta ymmärrän ongelmasi. Täällä meni perjantaina koko systeemi pimeäksi, telkkarit ja netit, mutta onneksi sellaista ei tapahdu usein.
  Kyllä sitä niin ihmettelee, kuinka saattoi pitää itseään paino-ongelmaisena alle 60 kiloisena, jopa alle 55. 48 olisi muka pitänyt olla. Vai että oikein synnytyksen jälkeen 56? Oletpa ollut kapoinen : )

  VastaaPoista
 16. No huh, kaikki kerralla, onneksi siellä kai nopeasti korjataankin.
  Juu, joskus sitä on tullut oltua liian laihakin, ei vastannut silloisia ihanteita se. Muistan että aina tasakymmeniä lähestyessä ajatteli ettei ikinä tuon yli saa paino nousta.. heh heh, nykyään sitä tuntisi itsensä jo luurangoksi 50-kiloisena.

  VastaaPoista
 17. Mukava, että odotus noin kauniisti palkittiin! Saimme vasta kesällä tänne nopeamman netin, takapajulaa on ollut tämäkin maa yksityisten nettinopeuksissa (isoja kaupunkeja lukuunottamatta). Ei kyllä Suomen nopeuksia vielä lähelläkään, mutta näillä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sen nopeuden niin kovin suuri tarvitsisikaan olla, megalla pärjää hyvin normikäytössä. Kunhan vain linja toimisi. Mutta kuten sanottu, on ihmisillä suurempiakin murheita.

   Poista
 18. Mietin näitä kiloja ja ymmärrän oikein hyvin tunteen, oikeastaan olin langanlaiha ilman dieettejä tai miettimisiä aina 32 vuotiaaksi ja sitten yht'äkkiä en enää ollutkaan:) Se oli kyllä järkytys, mutta sitten kilot rapisivat kurjan elämän tilanteen ja myös rasvaremontin takia alas ja siellä yritän ne pitääkin. Paino on helppo saada, ehkä myös helppo pudottaa, mutta pitäminen on jo toinen juttu, välillä se lipsuu:)

  Nettiyhteys lipsuu myös, eli välillä katkeaa ja hidastelee, syy voi olla matoja syöneessä koneessakin.

  VastaaPoista
 19. Niinpä, muistan ajan, jolloin yritin epätoivoisesti lihoa, en onnistunut. Myöhemmin se tapahtui ihan itsestään vähitellen, ei siis mitään äkillistä järkytystä. Minusta ei ole laihduttajaksi, kunhan yritän pysyä nykyisessä. Sama pätee nettilinjaan, en ihmeitä odota, kunhan toimii.

  VastaaPoista